logosothersдекупаж

Запазеният знак е лицето на вашата фирма, затова заслужава специално внимание. Това, което ще направя за вас е  запазен знак на високо професионално ниво и съобразен с конкретиката на дейността ви, както и с вашите лични виждания за визията му. По желание, към знака може да бъде изработен и запазен надпис с името на фирмата ви. Той ще може да се ползва както самостоятелно, така и в комбинация със запазения знак, в зависимост от съответната нужда. Цената се определя според сложността и варира от 200 до 1000лв. Запазеният надпис се калкулира отделно и е приблизително на същата цена. Срокът на изпълнение е от 15 до 45 дни.

Графичен дизайн (други) Можете да поръчате при мен това, което ще ви е необходимо за облика на вашата фирма/дейност: запазен знак, оформления на визитки, бланки, плакати и др. (тотал дизайн).  Още: дизайн на гербове, пиктограми и всичко от областта на графичния дизайн. Изработката ще бъде съобразена с вашите виждания и предпочитания и ще е на високо професионално ниво. Цените и сроковете са по договаряне и се определят от конкретната поръчка.

Декупаж При мен можете да поръчате декупаж на дребна мебел и предмети. Предварително се изготвя професионалено проект специално за вас, който ще е свързан с характерни за личността неща (на базата на  хоби, интереси, зодия и др.) Предметите могат да бъдат предоставени от вас, или аз да ви предложа такива. По желание може да поръчате само изработката на проекта, който ще e компютърно обработен и готов за ползване. Цените са според особеностите и обема на поръчката.